
Restauranter i Hafjell
Tekst Mia Stoknes
Foto
Skavlen ligger idyllisk til rett ved gondolavstigningen på Gondoltoppen. Med gondolen som fremkomstmiddel kommer man seg opp til Skavlen på under ti minutter, som byr på god lunsj, kaffe og kaker samt kveldsåpen á la carte i helgene.
Her finner man også en stor terrasse med bålpanne om vinteren og uteservering på varmere vårdager, påske og sommer. Her kan får man virkelig flott utsikt over Lågen, Gudbrandsdalen og helt til både Jotunheimen og Rondane på de virkelig flotte dagene.

I Favn restaurant serveres retter med smaker fra hele verden, laget av lokale råvarer. Lunsjmenyen har et utvalg av kjøkkensjefens favorittretter til både store og små. Til middag serveres en "social dining"-meny med retter for deling rundt bordet, og et utvalg av småretter. Hele dagen serveres i tillegg pizza.



På toppen av Hafjell kan du nyte lunsj, afterski, tapasrestaurant og nattklubb i varme og sjarmerende omgivelser. Gaiastova er kjent for sine Skiers Lunsj - velsmakende og mettende lunsjretter for aktive turgåere eller skikjørere.
Gaia Tapas vil du oppleve en tradisjonell tapasrestaurant med plukk og spennende kombinasjonsmenyer. Vår tapas er unik for regionen med gode lokale råvarer som skinker, oster, elg og lam fra innlandet, tilberedt med inspirasjon fra Spania av vår kjøkkensjef .
Gaiastova er en av Norges beste på afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell. Det er plass til 400 feststemte partyfolk. Vi har DJ's som sørger for stor stemning og noen helger er det også live musikk.




Vårt ønske og mål er å skape en møteplass på toppen av Hafjell for alle skientusiaster i alle aldre uansett om du står
eller går på ski. Hos oss kan du nyte god hjemmelaget mat enten i skirestauranten, loungen eller ute på terrassen.
Eller kanskje du bare vil slappe av med en ekte hjemmelaget kakao i noen av våre sofagrupper.
Du finner oss rett under Hafjelltoppen på ca 1 000 moh, rett sør for stolheis 3 og inntil Hafjelløypa (løype nr. 8).
Utsikten herfra er spektakulær, derav navnet Vidsyn. Hele fronten av restauranten er i glass fra gulv til
tak slik at alle kan ta del i den storslåtte utsikten.



Helt siden 1946 har skiløpere kommet for en kafferast på Pellestova. I dag er vi ikke lenger ei lita bu, men et fullverdig fjellhotell med fokus på kvalitet og kortreiste råvarer. Vår innholdsrike vinkjeller er også av de sjeldne – det er ikke mange andre steder du finner et slikt utvalg så mange meter over havet.



